Proiecte Rezidentiale Noi

Investment

Family Imobilar

Starter Imobiliar

Ideal "Prima Casa"

Proiect rezidential FeliCity

Baneasa - DN 1

Prezentare

FeliCity

Oferta speciala de pret incepand cu 57.000 Eur!
Complexul rezidential Felicity se desfasoara pe o suprafata de teren de 10 ha si ofera peste 300 de apartamente dezvoltate in 2 faze de constructie: Faza 1 este alcatuita din 8 cladiri cu 3 etaje ce cuprind 112 apartamente cu 2, 3 si 4 camere ce dispun de suprafete generoase de 109 - 141 mp, precum si 156 locuri de parcare, iar Faza 2 cuprinde 9 cladiri cu 212 apartamente de 2, 3 si 4 camere ce dispun de suprafete cuprinse intre 113 - 189 mp, precum si gradini, spatii verzi, loc de joaca pentru copii.
La numai 5 minute de Carrefour si la aproximativ 7 minute fata de aeroportul Otopeni, aproape de biroul in care iti desfasori activitatea, Felicity iti ofera avantajul de a locui in mijlocul naturii si, totusi, aproape de toate centrele principale ale orasului.
In plus, vecinatatea Padurii Baneasa iti ofera aer curat si un peisaj diferit de cel al cladirilor inalte din oras.
Felicity iti respecta individualitatea si intimitatea, oferindu-ti tipuri variate de apartamente, in cladiri cu doar 3 si 5 etaje, cu doar doua apartamente pe fiecare nivel.
In Felicity, poti alege sa locuiesti in apartamentul in care doresti sa locuiesti: 2 camere sunt potrivite pentru un cuplu tanar, iar 3 si 4 camere sunt perfecte pentru familii cu copii / nepoti, precum si pentru cazul in care ai nevoie si de un spatiu destinat unui loc de lucru / relaxare.
De asemenea, poti alege un apartament la parter in care sa poti organiza petreceri cu prietenii in gradina proprie, sau poti alege un penthouse cu terase spatioase, de unde poti admira privelistea padurii.
Siguranta familiei tale este foarte importanta, Felicity fiind locul in care va veti simti feriti de pericole, iar copii tai se vor putea juca linistiti in locuri de joaca special amenajate pentru ei, departe de drumurile publice.

Du-te la inceput pagini!

Unitati locative disponibile

  • 2, 3, 4 camere 112 / 324
Du-te la inceput pagini!

Puncte de interes in apropiere

  • Centrul Comercial Baneasa 5,00 Km
Du-te la inceput pagini!
Inapoi la proiecte

Contacteaza-ne

Nume

Telefon

Adresa email

Mesaj


Aboneaza-te la newsletter

Adresa email


Proiecte Rezidentiale Noi pe Facebook Proiecte Rezidentiale Noi pe Twitter
0% comision

Toate drepturile de copyright apartin Dezvoltatorului.
Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, etc) nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de Dezvoltator.
Informatii detaliate, vizionari si contractare numai prin reprezentantii autorizati ai Dezvoltatorului.